Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

tirsdag 13. mai 2014

Guidance to gratitude

Overskriften kom akkurat til meg, fordi jeg satt og lurte på om det fantes noen veiledning for meg der ute i universet.

Da jeg googlet, så kom stikkordene opp med utrolig mye fine bilder og gode tekster, og jeg får som vanlig svar eller reaksjoner på det jeg søker.



Ja, svaret ligger i mitt indre, intuitivt har jeg visst det lenge, men det er akkurat som om alle ting fra utsiden presser imot, slik at jeg ikke klarer å komme ut med det.



Men jeg er helt klart fri til å være meg, og jeg skal heretter tenke og handle i tråd med mine prinsipper. At jeg skal være sterk nok til å gå den veien jeg ønsker, jeg skal høre på andres råd, men på en slik måte at jeg ikke må følge dem.



Da stoler jeg på hjelp fra sjel og hjerte, fra mine universelle hjelpere.