Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

fredag 9. november 2012

Fokus på inneplanter

Hei og god morgen alle fine,

nå har jeg fått fokus på inneplanter.......som jeg sa i et tidligere innlegg så trives jeg godt i eget selskap og når jeg sitter med kaffekoppen en stille morgenstund, så er det mye rart som dukker opp i hodet, og på skjermen. Nå altså inneplanter, jeg søker på bilder og finner blogger og andre sider som gir stor inspirasjon og nyttige tips til innehagingen.

Min interesse for planter har tatt seg opp igjen de siste årene og er nå såpass stor at jeg kommer til å lage en egen blogg om haging både inne og ute.

November måned er ofte mørk og trist, men det finnes heldigvis planter som lyser opp i mørket. Dette er plantene jeg skal investere i:

Novemberkaktusen (Schlumbergera truncata) er en kaktus med utrolig nydelige blomster. Jeg synes dette er den fineste av denne type kaktus (de andre er julekaktus og påskekaktus), og lilla blomster, som på denne, passer jo nydelig i advent.

Amaryllis eller ridderstjerne (Hippeastrum) som den egentlig heter i ulike farger og fasonger (disse falt jeg for under googlingen min) er en nydelig juleblomst, og den er et must.

Alpefiol (Cyclamen persicum) er også en nydelig høstplante som kan brukes inn i adventstiden.

Svibler i ulike farger - nydelig til jul, og en blomst som absolutt blir med meg hjem.

1 kommentar:

  1. flott blogg, liker denne bloggen

    du skulle hatt slik mal som denne tilbudsvarer.blogspot.com
    slik at mab kan skrolle med chrome nettleser enda bedre

    SvarSlett