Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

mandag 6. mai 2013

Lia gård

I går da vi satt hjemme og planla cachetur hadde vi bestemt oss for å reise oppom Lia gård, for å se hva slags sted dette var.......hadde bare så vidt hørt navnet.

Gården ligger langt unna veien, og turen opp dit går gjennom skog og atter skog. Når vi kommer fram åpenbarer det seg et fantastisk sted. Og når vi leser litt mer om stedet, forstår jeg hvilken perle dette er.

Gården ligger høyt oppe i lia med utsikt over Storsjøen.


Rom for gjester.

En av beboerne.

Det er bygd et kloster her.


...og et gresk-ortodoks kapell i skogen.


Det skjedde noe med meg i løpet av det korte besøket her oppe. Jeg opplevde en stillhet som talte til hjertet, en åndelig ro som bare senket seg ned og ga min urolige sjel hvile. Jeg tenkte at hit må jeg igjen.

Les mer her.

Og i dag dukker denne sangen opp via en annen artist jeg søkte på. Da er det fullbrakt.

Min plats på jorden

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar