Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

tirsdag 30. juli 2013

Forandringer

"Når man ikke er glad i seg selv, må man finne virkemidler for å føle seg bedre."

Dette sitatet fra Lillasjel får innlede dette innlegget, da det plutselig ble svaret på noe jeg grublet på i natt. Jeg lå nemlig og tenkte på at selvtilliten min er så dårlig for tida, og at jeg synes jeg merker at mine omgivelser også ser ned på meg. 

Jeg lå nemlig en stund og vurderte meg selv veldig negativt, og så kom det plutselig til meg en trang om å folde hender og be om hjelp. Jeg tror jeg aldri fikk formulert tankene ferdig før jeg sovnet igjen. Men på Facebook lå et slags "svar", en invitasjon om 40 dager med utvikling og forvandling, som jeg sa ja til å delta på.

Jeg kjente at meditasjon, ro og litt annerledes kosthold med mye vann, kan være rett for meg nå......det er jo det jeg blir så lite glad i meg selv for, dette med at vekten har økt så kraftig, og at det skal være så utrolig vanskelig å gjennomføre en omlegging av kostholdet. Jeg føler at jeg må gjøre dette for min egen del, slik at jeg får et bedre forhold til meg selv og andre. 

For akkurat nå har jeg bare lyst til å pakke dyna godt rundt meg og ikke vise meg for noen.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar