Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

mandag 14. oktober 2013

Gripe sjansen

En døgnflue ble bedt med ut, men hun sa: "Nei takk, ikke i aften."

Tar du sjansene som byr seg i livet ditt? Eller gjør du som døgnflua?

Mange av oss har lett for å leve slik at vi ikke ser skogen for bare trær. Iallefall har jeg gjort det store deler av livet mitt. Jeg har jobbet fordi jeg ønsket meg fast inntekt for å opprettholde en viss levestandard, og jeg har vært redd for hva som vil skje hvis jeg våget å følge drømmene mine.

Jeg sier ikke at alle skal si opp jobb og flytte eller gjøre andre drastiske ting. Det kan handle om små ting i hverdagen også, som å gjøre litt plass til seg selv og gjøre noe en har veldig lyst til. Eller kanskje tørre å sette grenser om ting hoper seg opp og blir for tyngende.

Gi deg selv krefter til å gripe sjansen, til gode opplevelser, til glede i hverdagen og til kos sammen med dine.

Så da gjenstår bare....å gripe sjansen!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar