Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

torsdag 2. januar 2014

2014 - velkommen til nytt år

2014 blir på mange måter en gjennomføring av planlagte aktiviteter.

I løpet av januar håper vi å ha fått installert ny og større hovedsikring, samt automatsikringer. Da slipper vi å slå av varmeovner og varmtvannsberederen for å lage middag eller vaske klær.

Vi får nytt kjøkken, delene er i hus, og vi har laget plantegning. Det blir mye større skapplass og benkeplass, og kjøkkenet blir pusset opp med maling og fliser. Og så blir det helt sikkert en touch av gammelt arvegods. Håper å bli ferdig med dette innen utgangen av mars.

Kjøkkenet vil bli malt i fargen 1024 Tidløs.

Se eksempel på fargen i bildet, hvor den er brukt på veggene.

I månedsskiftet deltar jeg på Kvedarkurs i Oslo, "Klangen før fela", noe jeg gleder meg vilt til. Da får jeg også anledning til å besøke kjentfolk og være sammen med datteren min. Det blir kos.I februar skal vi delta på et sjeldent jubileum, Min morfar blir 100 år, og vi krysser fingrene for at han får oppleve den dagen. Mange gjester er invitert, og selskap, ja, det blir det. Mannen og jeg har et års bryllupsdag, og vi tenker vi slår sammen bursdags- og julegaver, og tar oss en tur ut i verden. Har ingen anelse om hvor enda, men tiden vil vise.Koret har bestemt seg for nytt tema, og har ideer om hvor vi ønsker å ha konsert. Det blir også andre prosjekter med ord og toner. Jeg vil ikke si så mye om hva dette blir ennå, det kommer jeg tilbake til.

The caravans Vincsent van Gogh.jpg
I huset skjer det flere ting når våren setter inn, vi skal endre litt på husfasaden vår. Ved å sette inn vinduer på kottene, vil vi kunne innrede disse til rom med flere funksjoner. Bl a satser vi på å ha et hobbyrom ferdig innen sommeren. Vinduene er i hus, så vi er klare når tegningene er godkjent.

Vi må også antagelig drenere rundt huset for å få bedret tilstanden i kjelleren og få bort fukt og noe soppangrep. Vi får da se om vi begynner å innrede boden og vaskekjelleren. Fliser har vi nemlig. Og kanskje kan planleggingen av hagen begynne så smått.

20130826-200611.jpgOg i juli, endelig, blir det dirigentkurs på Toneheim. Åååå som jeg gleder meg til å treffe gamle kjente og være i et miljø med musikk og kor en hel uke, morgen, middag og kveld.

Banner SKS2014.jpg

I 2014 er det også 100 år siden Prøysen ble født, og høstsesongen til Covus Corax blir nok preget av dette. En høstkonsert blir det kanskje da.

Kildet: Dagbladet
Så jeg håper å ha oppnådd en del mot slutten av 2014. Allikevel er det viktig å leve i øyeblikket, og ta vare på her og nå.

Så jeg kommer til å ha et år med mye hvile og rekreasjon også og se til at mine nære og kjære har det bra.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar