Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

tirsdag 25. februar 2014

Målsetting

Her er målsettingen:

My Current Weight
My Goal Weight
ETTERPÅ
Jeg har tenkt jeg skal bruke ca et halvt år på 10 kg, hvilket skulle tilsi at jeg skal ned 10 kg innen 1.9.14, med delmål 5 kg innen 1.6.14. I midten av juni er vi bedt i bryllup så da kan jo premien være en ny kjole. 

Jeg begynner med trening også etterhvert, med en times økt en gang i uka. Jeg skal tråkke på sykkelen hver kveld det er et favorittprogram på TV som sendes rimelig tidlig på kvelden. Kanskje blir det svømming, og rolige gåturer så snart det er bart på veien. På grunn av et kne som ikke må slås opp igjen, så begrenser det litt.

Til slutt vil jeg bare si at jeg ikke kommer til å nevne utgangsvekten min her, den er altfor høy, la meg bare si det slik. Så kan jeg heller nevne resultater og mål underveis, det er mye hyggeligere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar