Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

torsdag 6. mars 2014

Så mye som kan skrives

Så mye jeg har planer om å vise dere......

men ingenting er ferdig.....

Kjøkkenet står på halvtolv, overskap er oppe, underskapene består av gamle skap, og fundament til nye, alt inventar befinner seg i esker og skuffer, nye saker som venter på sin plass er ikke utpakket enda, og her går jeg og klør i fingrene etter å få innredet.

I stua, som egentlig er oppusset, er det rot med esker og poser. Vi har halvveis laget en midlertidig kontorplass på gjesterommet, og det funker for så vidt greit.

Soverommet vårt venter på en ny seng, da skal det pusses opp. Forelpig bor vi blant bagger og rene klær, og en gammel seng med utslitte madrasser.

Kottene våre (vi har tre store) er fulle av esker og poser, de venter på mer isolasjon og nye vinduer. Og her skal det innredes med kontor, hobbyrom, bibliotek og walk in garderobe.

Gjesterommene skal gjøres om, og innredes finere.

Badet skal utvides litt, men foreløpig skal jeg friske opp litt.

Ute skal det graves og dreneres rundt huset, og det skal avfuktes i kjelleren. Da kan vi deretter innrede med vaskerom, bod og kjellerstue og verksted til mannen. Ute skal det bygges ny terrasse, det skal lages dør fra stua og ut, og så kan huset males, og uthuset, som for øvrig må innredes fornuftig.
Og så kan vi skape en hage, med NYTT gjerde rundt helst.

Ja, det blir ikke arbeidsledighet her i gården, og det blir nok å blogge om, men ikke enda.

Da gjenstår bare å ønske dere en god torsdag da, puuuh......Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar