Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

søndag 4. januar 2015

Hudpleie

Siden det er søndag, vil jeg i dag skrive litt om de hudpleieproduktene jeg bruker. For meg er det ingen over og ingen ved siden når det gjelder hudpleie. Jeg bruker kun det som er basert på aloe vera fra Forever Living Products. Dette innlegget er derfor ikke sponset, det er mine erfaringer med produktet som ligger til grunn for denne omtalen.

Hudpleieserien heter Fleur de jouvence, og inneholder rensekrem, ansiktsvann, dag- og nattkrem, samt mask powder og activator som til sammen blir en supereffektiv ansiktsmaske.


Aloe vera tilfører også de dypere hudlagene næring, og tar med seg andre virkningsfulle stoffer. Det er det som er bra med produkter basert på denne planten.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar