Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

fredag 6. februar 2015

Vi som går kjøkkenveien

Ja, det er (og blir) nok slik at alle må gå kjøkkenveien hos oss. Og jeg storkoser meg på det nye kjøkkenet, jeg merker stadig mer hvor mye mine omgivelser påvirker meg, og at jeg helt klart er høysensitiv, har gitt meg mye større forståelse av hva jeg er avhengig av for å trives.

Jeg legger merke til at jeg så smått begynner å få interesse for hjemmelaget mat, og det at jeg slår opp oppskrifter er en sensasjon i seg selv. Kanskje har jeg hatt en downperiode også, for det skal sies at min forrige samboer var/er eksepsjonelt flink i matveien. Jeg kan vel se det positive i det, kanskje har jeg fått med meg mye, og kanskje jeg tør å praktisere det.

Jeg "lovte" dere to innlegg, det blir nok bare et (kanskje et om dagens rett), og Blomstrende fredag-temaet, kommer her med noen bilder av en tulipanbukett som nå har stått en uke.

Drakk kaffe av mammakoppen som jeg fikk av min vakre datter til jul.

Spiste frokostblanding av hverdagsserviset som jeg arvet etter bestefar.

Utsikten min var tulipaner som har stått en uke og er like fine, dvs noen av dem klipte jeg av og satte i egen vase. En "morsdagsvase" som er arvet, og som jeg synes er vakker.Nå skal jeg slappe av med litt godt i glasset før jeg går løs på middagen.

Ha en nydelig kveld alle gode.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar