Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

fredag 20. april 2012

Stedets navnVi ønsker at stedet vårt skal være et sted hvor det er høye dører og vide porter, et sted hvor folk kan stikke innom og føle seg velkomne. Hverdagens kaffekopp, eller invitert til middag, tradisjoner og framtidsdrømmer.

Vi ønsker oss et navn på stedet vårt, Villa Velkommen, eller Casa "Dættinnom", tja.......vi får se hva vi ender på. Et navn blir det iallefall.


Et sted å være

......tak over hodet.......

Nå ordner det seg med et sted å bo.......et gammelt hus fra 1949 som det går an å bo i, men som etterhvert skal forandres i tråd med våre ønsker.

Noe må gjøres med det samme, noen forferdelige vegg-til-vegg tepper skal bort, golvene slipes og stua males......

Og så noen praktiske håndverkerendringer som Mannen må fikse opp i.........


Stedet har store muligheter og tilfredsstiller ønskene om framtida.

Denne bloggen skal heretter handle om hus, oppussing, interiør og dagliglivet dalen.

Velkommen inn!