Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

mandag 5. januar 2015

Framsnakking - Corvus Corax

Corvus Corax - det lille, store koret fra Sollia - ble stiftet i 2000, og har mer eller mindre holdt på i 15 år.

Tenk at vi i ei bygd med 140 mennesker kan ha et kor, i tillegg til mange andre aktiviteter. Riktignok er vi ikke så mange, og vi synger ikke med 4 stemmer.

Men vi klinger veldig godt, det skal sies, og vi tilpasser arrangementene til de stemmene vi har.

Jeg har hatt gleden av å dirigere koret siden 2012, og som helt blodfersk dirigent må jeg si at vi har vokst oss fint sammen. Og jeg har mannet meg opp til å søke mer kunnskap om direksjon og korledelse. Som jeg håper koret skal få nytte av senere.

I år er vi altså 15 år, og vi har planer om et variert jubileumsprogram, med reportoar fra korets 15-årige liv. I tillegg vil vi synge i ulike anledninger gjennom året. Og selvfølgelig blir det en helt egen jubileumskonsert, samt at vi håper å få til felles konsert med påfølgende fest, sammen med andre kor i kommunen og nabokommunene.

Vi går også inn i jubileumsåret som medlemmer i Norges Korforbund, og vi gleder oss til et forhåpentligvis spennende samarbeid.

Jeg håper vi får et jubileumsår med mye vakre toner, og mye gøy.

For det er moro å synge i kor.