Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

fredag 22. januar 2016

2016 - så langt, så godt

Så langt i 2016 har jeg brukt tiden på å roe meg ned litt, og satt som mål å ha flere kvelder og flere helger hjemme. Dette er for å bruke mer tid der jeg kan slappe av, men også kunne rydde og holde rent.

Nå skal det sies at mannen i huset er kjempeflink med renhold og klesvask og mere til, men det gir jo litt tilfredsstillelse å klare dette selv også. Jeg synes virkelig det gir meg noe å pynte opp litt.
Det gir meg jo også sjansen til å ta vekk ting som jeg egentlig ikke liker så godt ved andre øyekast, og som med fordel kan fjernes. Vi har allikevel nok å holde styr på.

I dag er det fredag, jeg småputler litt her hjemme, og nyter avslapningen i helga.

Ønsker alle dere der ute en riktig nydelig dag og helg, nyt livet og kos dere.