Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

torsdag 26. november 2015

Endelig hjemme!

Denne høsten har vært utrolig aktiv, og denne helgen kan jeg endelig lande litt. Jeg har vært hit og dit og vært borte hver helg nesten. De siste ukene har jeg derfor sagt nei til noen avtaler, fordi jeg rett og slett har trengt å slappe av litt.

Ikke det at det ikke skjer noe, men jeg har base hjemme, med min kjære.

Som jeg sa, det skjer fremdeles mye, og nå som jeg har roet meg litt ned, så kan jeg dokumentere mere, og kose meg med å ta bilder og skrive blogginnlegg. Og kanskje sende noen flere snapper til datteren min, hun er alltid så flink til det.

I dag er det Thanksgiving, og siden jeg skal besøke ei amerikansk jente, så får jeg faktisk vært med å feire det. Det blir trivelig, det har jeg ikke gjort tidligere.

Dere kan lese mer om Thanksgiving her

Så kommer det mer om besøket senere.

Bilderesultat for thanksgiving