Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

lørdag 25. januar 2014

Ta tre, betal for to

eller få med en ekstra på kjøpet.

Litt avhengig av størrelsen, er det ikke sikkert dette er så lønnsomt. Er hver enhet så stor at den ene kan fryses, er det greit. Da kan man med fordel putte den ekstra i fryseren og så trenger man ikke være bekymret over utlegget.

Er det derimot slik at størrelsen er av en slik art at man er nødt for å bruke halvannen enhet, ja da kan problemet vokse seg større. Med mindre man har en storeter i familien da, vel å merke. Kan jo være at mannen i huset tar restene til kvelds.

Det kan imidlertid altså hende at man kaster resten av det man har tilberedt, og da vil jeg si at vinninga går fullstendig opp i spinninga. Da blir det du legger ut, dobbelt så dyrt, om du skjønner tegninga, dvs at du betaler både for det du kjøper og det bortkastede som går i søpla.

Vel, dette blir såpass innviklet for meg at jeg antagelig kommer til å kjøpe alt i korrekt antall til ordinær pris heretter. Energien med å tenke ut hvor mye man har tjent, blir for innviklet, rett og slett.

Da spiser jeg mine ordinærprisvarer med god samvittighet, da har jeg antagelig tjent mest.