Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

torsdag 6. november 2014

Stand by og tut og kjør

Hei alle fine.

det har stått stille lenge hjemme hos oss. Grunnen: jo, snart et halvt år med venting på nye benkeplater til kjøkkenet. Det har vært mange unnskyldninger og bortforklaringer underveis, men da jeg tok tak i produsenten, ble det fart i sakene, også fra leverandørens side.

Så neste uke kan vi faktisk titulere oss som nye kjøkkenbenkplateeiere.

Da kommer endelig kjøkkenet helt på plass og vi kan male og snekre resten av de planlagte skapene. (Min kjære fyller inn og tilpasser der det mangler litt). Det kommer bilder når kjøkkenet er helt ferdig.

Neste prosjekt blir å gjøre om spisskammerset til gang og sette opp ny skyvedørsgarderobe. Og male ferdig og findille og sånt.

Vi skal også gjøre noe småtteri i kjelleren, flislegge litt og innrede en foreløpig vaskekjeller og et oppbevaringsrom, samt ordne med strøm osv.

Det store håpet nå er å kanskje få til et påbygg i løpet av et par års tid, dere vet, vi blir jo ikke yngre med årene og da er det jo fint å ha soverom, bad og vaskerom i 1. etasje. Og da blir det ny terrasse, nytt inngangsparti og en dør fra stua og ut. Og så får vi endret bruken av de gamle rommene i 2. etasje.

Da blir det vel nok å blogge om og ta bilder av. Gleder meg stort til å kunne ta tak i alt som hoper seg opp.