Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

søndag 18. mai 2014

17. mai 2014...

...er historie. Vi hadde en fin sosial dag på Koppang, et sted vi vanligvis ikke feirer på fordi vi alltid har vært her  Sollia. Nå hadde det seg slik at koret jeg er med i skulle synge, og da var det naturlig å prioritere litt annerledes denne gangen.

Dagen startet med gudstjeneste kl 10 i Stor-Elvdal kirke:Deretter kransenedleggelse på bautaen av Ole Olsen Evenstad utenfor kirken. Han var en av Eidsvollsmennene som var med og skrev grunnloven. Den historien hadde jeg ikke hørt før, artig.Tog gjennom Koppang sentrum:
I Storstua:


Og til slutt middag på Glopheim kafe, som serverte tradisjonsrik østerdalskost i anledning dagen. Herlige reklameplakater.