Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

søndag 18. november 2012

God mandagsmorgen

...godtfolk, det er en ny uke med nye muligheter, og jeg er igjen gitt sjansen til å gjøre det beste it av min uke.

Jeg har bestemt meg for å begynne å dagpendle mesteparten av uka, det er så godt å komme hjem og kunne pakke ut flere esker og ordne hjemme.

Riktignok er det en del å være med på, men det er utrolig godt å være i aktivitet. Med pendlingen får jeg også tilsammen 20 min gange pr dag, og det er veldig greit synes jeg, i og med at jeg har bestemt meg for å være mer i aktivitet. Derfor blir det også trim på tirsdager, det er i samfunnshuset rett ved siden av oss, så da har jeg ingen unnskyldning for å la være.

Ønsker alle en flott mandag og en fin ny uke, og at alle sørger for å oppleve iallefall litt lykke i løpet av de kommende dagene.

Masse klemmer i vintermørket!