Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

torsdag 8. mai 2014

Murmeldyr

Denne uka har jeg sovet noe vanvittig mye. Har lagt meg når jeg kom hjem fra jobb kl 16, sovet til kl 18, og sovnet igjen ca 21, og sovet hele natta fram til ca kl 6.

Jeg har sånne søvnperioder, tror det rett og slett er for å ta igjen alle de nettene jeg ikke sover. En gang må jo kroppen hvile.

Nåja, nå er jeg iallefall i gang igjen, og hadde en travel dag i går med planleggingsdag og korøvelse i tillegg til jobb. Da gikk det i ett fra kl 7 til kl 23.

I dag var jeg igjen tidlig på'n og i kveld må jeg ta kontorarbeid og planlegge helgen.

Vi skal se på oppvaskmaskin og seng, samt at vi skal få en verdivurdering av et trekkspill vi har arvet. Vi skal også se på en bil, og så kommer det som er mest gøy, jeg skal prøve å lære å spille langeleik. Og gleder meg til å treffe igjen kjente fra kvedarseminaret i februar. Er så hyggelige folk når en er ute på slike opplegg.

Får se da om jeg får liv i dette instrumentet. 

Vi gleder oss. En helg i nytelse og glede.

Torsdagsklemmer fra

Wenche