Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

søndag 29. april 2012

Casa "Dættinnom"

Da er vi i gang med planlegging av flytting. Det blir en stor jobb, men gleden over å skulle dele livet med den man elsker oppveier jo dette.

Dessuten skal vi ikke bare flytte selv heller, men to av barna skal flytte for seg selv omtrent samtidig, så litt kaotisk blir det.

Nåvel, her er bilder av huset fra utsiden, og et lite gløtt inn i gangen.

Navn på stedet er valgt, Casa "Dættinnom", skal by på muligheter for en uanmeldt kaffekopp, invitasjon til uformell suppe for naboer og andre kjente en og annen lørdag, kanskje en liten "huskonsert".....vel vi får se hva som dukker opp av ideer......vi gleder oss iallefall til mange hyggelige stunder med naboer, slekt og venner, som måtte ta turen innom oss.

Velkommen skal alle være, når den tid kommer.

236 m2 hus og i overkant av ett mål tomt.

Mange muligheter etterhvert.

Gangen - velkommen inn.