Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

tirsdag 20. oktober 2015

Musikk og atter musikk

Hei, god ny uke alle fine.

Mandag ble en kald og overskyet dag. Veiene begynner å bli rimete, og det er grunnen til at mannen skiftet til vinterdekk på bilen i går. Jeg liker nemlig ikke å kjøre på sommerdekk da er er sånt føre. Jeg så også at kommende værmeldinger innebærer sludd, så desto viktigere er det å legge om.

Jeg innledet denne uka med en natt med dårlig nattesøvn bak meg. Jeg har et par saker som volder meg bekymringer, og da er jeg av og på i søvnen og våkner flere ganger om natten med skikkelig vondt i magen. I gamle dager kalte de det "nerver", og jeg er tilbøyelig til å bruke denne betegnelsen selv også. Jeg skal prøve å jorde meg litt, slik at dette ikke tar overhånd. Tankene er antagelig overflødige, alt vil helst gå bra.

Denne uka står igjen i musikkens tegn, det er siste øvelse før flere konserter. I Corvus Corax fokuseres det på det som skal framføres av oss kommende lørdag. Plakat og program er i under utarbeidelse, og forberedeler er i full gang. Vi får besøk av to andre kor og skal ha konsert og jubileumsmiddag.

I tillegg til dette blir det ny gullbrølloppsfest i Rendalen på søndagskvelden. Og da er det korøvelse i Rendalen blandetkor i kveld.

Innimellom jobb og kor har jeg i dag avtalt middag-/kaffedate med ei venninne, som det alltid er koselig å få til.

Jeg lengter allerede til fridagen min, det er så utrolig deilig å avslutte jobbuka torsdag ettermiddag.

Velkommen til min uke. Det kommer noen innlegg om de ulike aktivitetene etterhvert.