Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

torsdag 26. februar 2015

Nyttårsfortsettelse

Istedenfor nyttårsforsett, kan jeg bruke ordet nyttårsfortsettelse. Før jul bestemte jeg meg for å sette i gang for alvor med prosjekt rydding, og mesteparten av rommene (skap og skuffer) ble tatt. Nå har jeg begynt på et av kottene, og slik vil det fortsette til vi rett og slett er ferdige. Da har vi forhåpentligvis også vært innom uthus og garasje. Vi foretar i første omgang en slags grovsortering, og prøver å plassere ting i nærheten av det rommet de hører hjemme. Finsorteringen må komme i neste omgang.

Og alt av rot som andre legger fra seg, legger jeg bare i en egen eske, så får de ta fatt på det selv.Slik slipper jeg å ergre meg over andres rot.Og her effektiviseres det.......

Nytt for meg...

....er det som vi pakker opp igjen etter en lang ferd i esker og sekker. Noe av det så langt tilbake som i 2012. Det er alltid julekveld når vi rydder og pakker ut.


Helg i Sollia

Jeg er ingen kløpper på data, langt derifra, og av og til skapes det "noe" som jeg ikke  helt vet hvordan oppstår (les: ikke vet hvordan jeg får til, fordi jeg ikke vet hvilke knapper jeg skal trykke på på PC'en).

Men her kommer en historie - En helg i Sollia av undertegnede.

Nå skal jeg snart ta helg og da er det bare å komme seg hjemover, i dag til svigermor, som vi tar oss av litt ekstra i dag.

Ha en fin torsdag alle sammen.


Swing it magister!

At humør og følelser svinger, ja det er en kjent sak i mitt hode.

I forrige innlegg klaget jeg over manglende kommunikasjon med mannen. Men i går kveld løsnet det. For det første så tok min kjære initiativ helt av seg selv, og han hadde disket opp med te og litt å bite i når jeg kom hjem sent i går kveld. Dette sammen med klemmer og kjærtegn, bidro til at stemningen snudde helt om.

For det er jo en kjensgjerning at jeg vet at ting snur, og jeg vet at jeg er mer åpen når jeg blir møtt med god kommunikasjon.

Gratulerer til oss i dag med 32 (minus 30) års bryllupsdag. I dag er det 30 år siden vi giftet oss første gang. Det ble et langt opphold før vi giftet oss igjen, Men vi kan alltids benytte alle anledninger til å feire kjærligheten.