Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

onsdag 18. september 2013

Enveisbillett.... for now

Vi er på vei oppover dalen igjen, og med oss har vi sønnen som har enveisbillett nå.......for denne gang. Flyttelass er med, full bil og full henger.......en sønn med godt humør og stor evne til å spre glede, erte og le.

BølgenSkal være sikkert og visst at de kommer. Både de gode og de mindre gode. Psykomotorisk tilnærming går ut på å forsterke følelsen, la den fylle hele kroppen og virkelig kjenne på den og om mulig sette ord på den.

Jeg har valgt å bruke psykomotorisk tilnærming når følelser som sinne og angst strømmer gjennom kroppen. Og tro det eller ei, de forsvinner liksom ut i lufta. Jeg sitter kanskje igjen med en beskrivelse av følelsen, det er kanskje en person som har forårsaket noe som gjør meg sint der og da. Da kan jeg jo gi vedkommende en virtuell upper cut og bli ferdig med hele greia.

Herlig!!

Ønsker alle fine en god dag i morgen.