Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

mandag 14. oktober 2013

Luksushverdag

Her på AiR lærer vi mye om Her og nå, siden vi alle trolig har stress i kroppen pga våre tanker om alt vi ikke fikk gjort og alt vi burde gjøre.

Jeg har bestemt meg for å legge inn mye egentid i min hverdag, og jeg lurer på om jeg ikke skal fylle denne tiden med luksus.

Gripe sjansen

En døgnflue ble bedt med ut, men hun sa: "Nei takk, ikke i aften."

Tar du sjansene som byr seg i livet ditt? Eller gjør du som døgnflua?

Mange av oss har lett for å leve slik at vi ikke ser skogen for bare trær. Iallefall har jeg gjort det store deler av livet mitt. Jeg har jobbet fordi jeg ønsket meg fast inntekt for å opprettholde en viss levestandard, og jeg har vært redd for hva som vil skje hvis jeg våget å følge drømmene mine.

Jeg sier ikke at alle skal si opp jobb og flytte eller gjøre andre drastiske ting. Det kan handle om små ting i hverdagen også, som å gjøre litt plass til seg selv og gjøre noe en har veldig lyst til. Eller kanskje tørre å sette grenser om ting hoper seg opp og blir for tyngende.

Gi deg selv krefter til å gripe sjansen, til gode opplevelser, til glede i hverdagen og til kos sammen med dine.

Så da gjenstår bare....å gripe sjansen!


Ryggsekk

XO 20L Skolesekk
Ryggsekken vi bærer med oss kan romme så mye at den til slutt blir for tung å bære. Vi lesser bare oppi den, og sier at det går nok bra denne gangen også. Sirkelen hver enkelt av oss omgir oss med blir for noen veldig liten, for andre blir den for stor, og noen står med et ben innenfor og utenfor.

Mange varianter å velge blant altså. Det viktigste tror jeg er å finne balansen, slik at sirkelen blir passe stor. Og så er det greit å passe på at du står inni den, for all del.

Og en ting til, oppdag og tett igjen det som lekker og tapper deg for energi.

Hvordan ser din ryggsekk ut? Er den vakker og rommer kjærlige følelser?