Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

lørdag 5. april 2014

Stjernemennesker

“Det er med menneskene som med stjernene: Der finnes selvlysende legemer som gir kraft og sol til andre.”
Bjørnstjerne BjørnsonKom over dette sitatet på nettet i dag, og synes det var så fint.

Det finnes mennesker som er gode tvers igjennom og som sprer dette videre til dem rundt seg. La oss se alle mennesker som stjernesoler og få dem til å vise seg på sitt beste. Da kan de også få andre til å skinne.

En fin tanke, som vi aldri skal gi slipp på, det er utrolig viktig å holde fast ved dette.

Stjernesolklemmer fra

WenChe


Pust i bakken..

...føler jeg for nå.......Kjenner at ryggen trenger en liten pause......det er greit å ta såpass hensyn til seg selv at en velger å stoppe opp.....rett og slett, selv midt i travelheten.Se på himmelen og skyene, eller nyt vakre bilder og musikk. Valget er ditt.

Hjertelig hilsen

WenChe


Lørdagsluksus

Heisann! Oppe alt? 

Våkner opp til en ny herlig dag med kaffe i koppen og (u)vett i toppen. Alt er som det skal være. Bena ned og hue opp, og kjenner jeg etter er jeg ganske lykkelig. 

Det er en av disse dagene hvor jeg faktisk klarer å la være å bekymre meg, en morgen med positive tanker, gir lykkefølelse i kroppen. 

Vi skal starte med å få ut søppel og unødvendig dilldall, som samler seg i leiligheten her sammen med det vi skal ha med oss. Får liksom følelsen av at det aldri blir tomt da. Men altså i dag skal det ut, så jeg får bedre oversikt her. 

Bilde fra aneihagen.blogspot.com

Så kan vi pakke i bilen alle esker og småmøbler som ikke trenger være her når vi skal ha fotograf hit. 

Da håper jeg at alle der ute har det så bra som de kan, ha en finfin lørdag alle sammen.