Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

onsdag 13. august 2014

Lenge siden sist...

...og det er kanskje på tide med en liten visitt her og si at jeg lever.

Sommeren har gått og den har gått fort. Det har skjedd en hel del siden sist, og noe kan jeg jo fortelle om her.

1. Jeg har fått meg ny jobb, endelig en fast jobb, som saksbehandler ved Koppang skole og barnehage. Endelig ferdig med NAV og endelig fast inntekt.

2. Vi har hatt litt sommerferie, en tur til Kiel i juni og en tur til Stockholm nå nylig har gjort godt.

3. Jeg var også på dirigentkurs på Toneheim på Hamar i juli, og det var fantastisk å komme dit å treffe gamle kjente og komme i kontakt med nye mennesker.

4. Vi har fått solgt leiligheten til bestefar, og et kapittel på mitt fødested er over. Jeg overrekker den nå på fredag, og da er vi ferdige med det.

5. Sønnen har flyttet og er på vei til å komme seg noen steg videre i livet.

6. Stesønnen har kommet tilbake, og det er ikke så bra, men vi jobber på for å få han videre også.

Noe er veldig bra og noe er altså mindre bra, og sommeren har vært travel, så travel at jeg ikke har fått fullført prosjektene jeg hadde planlagt. Alt har gått med til disse sønnene, og det må jeg si at gjør meg litt frustrert akkurat nå. Men musikk leger alltid.......