Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

onsdag 28. august 2013

Ny jobb

er det jeg skulle fortelle om, det som jeg nevnte i forrige innlegg.

Tirsdag formiddag ringte lederen for sykehjemmet i kommunen, det som ligger i kommunesenteret, og fortalte meg at hun hadde sjekket referanser og at jeg var hjertelig velkommen til å begynne å jobbe så fort som mulig.

I dag har jeg startet opplæringsvaktene mine, og jeg må si jeg trives kjempegodt. Trivelige kollegaer og selvfølgelig lønn på fast dato. Det skulle være en selvfølge, men det er dessverre ikke alle steder som fungerer på den måten. Så jeg måtte rett og slett se meg om etter noe annet, og når jeg har sånn flaks, så er det bare å slå til.

Det er så godt å bli verdsatt som en ordentlig arbeidstaker igjen, og være en del av et miljø.

Jeg er så takknemlig for dette.