Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

lørdag 5. oktober 2013

Den rette for meg

Jeg blir bare mer og mer klar over at mannen min er den rette for meg. Han representerer tryggheten for meg, grunnfjellet som alt står støtt på.

Oppholdet i Rauland og at vi er fra hverandre en hel måned, gir et godt savn, og gir meg perspektiv på tingenes tilstand.

Det er derfor jeg blir så sikker på forholdet, og kjærligheten som er så sterk.

Jeg takker hver dag for at han er til, og at jeg får oppleve dette.Lørdagskveld

Selv om jeg skulle ønske jeg var hjemme innimellom, så har vi det veldig godt her også.

Nå er det lørdagskos med TV og PC som gjelder, og det er rolig og avslappende siden vi har trukket oss tilbake til den ene TV-stua som er her.

Dagen har gått med til en tur til Åmot som er kommunesenteret i Vinje kommune. Ble litt nye klær og smykker da, alt til den nette pris av 250 kr. Da går det an å handle.

Vi har hatt et fantastisk vær her i dag, og blir det slik i morgen blir det en fototur. Det er skikkelig HØST her på 750 m.o.h., klar luft, et vell av gylne farger, og blå, blå himmel. HERLIG.

Ønsker alle en finfin lørdagskveld og helg. Ta vare på deg og dine der du er.