Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

torsdag 30. mai 2013

En fridag er ikke å forakte

Det er en ny dag, en av få uten avtaler. Jeg har avtale med meg selv om å gjøre kontorarbeid og husarbeid. Noen blomster burde vært i jorda, og klesvask er helt nødvendig. Men da blir dagen god, jeg har reist meg med hodet opp og bena ned. Ikke alle klarer det, men er fornøyd allikevel. Jeg ønsker alle en særdeles flott dag, og med gode klemmer sendt håper jeg alle får akkurat det.
Bilde: Det er en ny dag, en av få uten avtaler. Jeg har avtale med meg selv om å gjøre kontorarbeid og husarbeid. Noen blomster burde vært i jorda, og klesvask er helt nødvendig. Men da blir dagen god, jeg har reist meg med hodet opp og bena ned. Ikke alle klarer det, men er fornøyd allikevel. Jeg ønsker alle en særdeles flott dag, og med gode klemmer sendt håper jeg alle får akkurat det.