Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

mandag 16. desember 2013

Musikk er mitt liv

Da blir det inspirerende læring i 2014.

Først er det kvedarkurs i Oslo helgen 31.1.-2.2.2014Og så er det dirigentkurs nivå 2, på Sommerkorskolen 2014 på Toneheim.

Banner SKS2014.jpg

Noe rart om jeg er i ekstase eller?

Herlige lesere

"-Boka kan absolutt anbefales :)))) Kunne nesten ikke legge den fra meg." 

Dette var et utsagn fra en leser som nettopp har fått diktboka mi levert. 

Jeg er ydmykt takknemlig for at jeg når dypt inn til mennesker med ordene jeg forvalter når jeg får dem fra hodet og ned på papir. 

Tusen takk, alle kjære lesere, for tilbakemeldingene, det er så godt å høre at ordene når hjertene der ute.

3G Turbo

Vi har sånn helt uten videre fått internett med turbofart. Å for en glede. Etter ett år med 2 G hvor vi bl a ikke har kunnet sett filmsnutter en gang, har vi vært frustrerte mer enn en gang, det kan jeg love.

Og rett etter at vi hadde fått denne herligheten, så hørte vi jammen at det gikk an å anskaffe seg en duppedings som vi kunne bruke samme simkort i, og som rommet inntil 5 brukere.

Denne har kommet i hus, og akkurat nå sitter vi 3 brukere på nett her, og nettet har en hastighet som noen og enhver kan misunne oss. Dette takket være Telenor sin trådløse router. Vi har nemlig fått 3 G turbo-hastighet her nå......tjohoi.