Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

søndag 22. februar 2015

Vinterferie

Da er vinterferien snart over og i morgen venter jobb igjen.

Det har skjedd ting siden forrige innlegg. Vi er alene hjemme, og det betyr at alle voksne barn nå er ute av redet.

Jeg må si jeg merker det godt på psyken at det nå bare er oss to. Så vinterferien har vært deilige og avslappende dager. Vi har kost oss med en Elverumstur, hvor jeg hadde gleden av å framføre noen av bestefars tekster på Møteplassen.

Vi har ommøblert litt på stua, hengt opp flere bilder (et eget innlegg kommer om dette) og slappet av i sofaen med kaffe og god mat.Og vi har vært ute og spist og feiret svigermor som har bursdag i dag. Gratulerer til deg. Rondane Gjestegård serverte 3-retters nydelig mat: Kremet blomkålsuppe, kyllingfilet og ris og tilslørte bondepiker som dessert. Alt så veltilberedt og smakfullt som bare det. Ikke for ingenting at stedet har fått god karakter i Dagbladet.


I dag skal vi av gårde og spise kake hos svigers, og jeg sier igjen til svigermor: Hipp hipp hurra og gratulerer med dagen.