Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

torsdag 13. desember 2012

Urettferdig!!


Dagens tema er alvorlig, men viktig.......det handler om hvordan man hardt og brutalt fordømmer den som med fornuft og følelse reagerer på urettferdighet. Situasjonen over et et tilfelle, det finnes mange eksempler på at den som i utgangspunktet gjør noe galt går fri. 

Men dette handler også om noe mer, det handler om hvordan dette samfunnet presser alle mennesker inn i en mal og forventer at slik skal de være. Det er ikke lengre plass til menneskelige følelser og reaksjoner.......

Kan ikke si mer, har ikke ord.

Livet i arkivet

For tiden gjør jeg akkurat dette, lever livet i arkivet. Jeg jobber nemlig i et engasjement som arkivar for å få masse, og da mener jeg masse dokumenter skannet inn i et elektronisk saksarkiv.

Mye kan gå galt i et finslepet maskineri, med dataprogrammer som ikke virker, eller noe så enkelt som en liten stift som skaper skjær i sjøen for overømfintlige skannere.

Og så er det papirer, ofte gamle sådanne, som skal sorteres.....er det noen som tror jeg blir lei papirer en gang ut mot neste sommer da engasjementet er slutt......tror jeg kommer til å bli en ivrig bruker av kommunens papirrenovasjonssystem........

Ettermiddag 12.12.12

I går var jeg ansatt som bud i kakebringertjenesten. Min tilkommende svigerinne hadde sendt med hjemmebakte lefser, og hjemmebakt sirupstynnkake til noen av sine på mitt hjemsted, og siden jeg da skulle dit, ble jeg ansatt tvert. I så måte hadde jeg mye å bære på, pakket i alle slags mulige dertil egnede remedier. Min kjære venninne, min Storesøs, forbarmet seg over meg, hun jobber jo i samme by som meg, og så passet det seg slik at vi sluttet samtidig på jobb. Hvorpå hun plukket meg opp og foreslo mat. Det sa jeg alledeles ikke nei til, men det vi trodde var en pizzasjappe, viste seg å nylig være omgjort til sushibar. Litt skeptiske som folkeslaget herover vanligvis er, ba vi om innbakt svinekjøtt i sursøt saus, og jeg må si at den smakte fortreffelig. Anbefales.

Sjekk her om dere har lyst på en rask matbit til en rimelig penge.Ellers vil jeg også anbefale svigerinnens hjemmebakst, sjekk her.

Bilde av "Prestboligen" foto BB

Alt i alt en herlig avveksling. :-)