Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

onsdag 5. august 2015

En hard verden....og lenge siden sist

Hei igjen alle,

det går lang tid mellom hver gang jeg skriver nå.....vet ikke helt årsaken jeg, men det er mye annet som skjer i livet mitt for tiden.

Min høysensitivitet har slått rot og viser seg mere nå, i form av at den kommer mer fram i min bevissthet. Når noe skjer, som påvirker meg, spesielt i negativ retning, så varer dette flere dager.
Da sliter jeg med manglende nattesøvn og går konstant med klump i magen.

Nå får jeg heldigvis sagt fra om tingenes tilstand, og det er ansvaret jeg tar den første tiden. Jeg kan ikke pålegge noen å gjøre ting slik jeg vil, men da er selvfølgelig konsekvensen at det går lengre tid før jeg er meg selv igjen. Jeg prøver jo bare å fortelle hvordan situasjonen påvirker meg og hva som skal til for at den skal løse seg.

Tåke over et landskap
Sikten er ikke så god.
Likevel skimter jeg 
lyset - 
bakenfor det som tynger.
5.8.15 WenChe