Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

torsdag 27. mars 2014

Dagene flyr

Hei alle sammen, håper det er bra med dere. 

Et par dager uten statusmeldinger på Facebook, nesten uvant til å være meg.

Men ikke noe galt for det, bare litt mye aktiviteter akkurat nå. Det har vært et par dager med full jobb, og korøvelser, både som dirigent og som sanger. 

En kveld ble brukt som kontordag, fordi jeg måtte ha oversikt over det uendelige havet av papir. Papirløst samfunn....pøh!! 

Nå er vi tilbake i Elverum, for å jobbe mer i leiligheten, men vi ser da resultater etter hver gang. I morgen skal jeg dessuten en tur i puppeklemmer'n, greit å bli fotografert, håper de er like fotogene denne gangen også. ;-)Til helga er det korseminar, gleder meg til å finpusse sanger og høre flotte korister.

Så da går nå denne helga og. :-)

Ha en finfin torsdag alle sammen.

Klem fra

WenChe