Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

mandag 27. oktober 2014

Snakker mer enn jeg handler

Så er det på han igjen da......jeg må bare innrømme det......jeg har et stort problem med å fullføre prosjekter.

Alle gode intensjoner er til stede, jeg bestemmer meg, setter i gang, legger planer og holder på omtrent en 2 ukers tid......så er jeg tilbake til gamle vaner......utsetter ting, og bare går og ser på alt som burde vært gjort. Uten interesse, uten energi.

Hva er dette for noe? Jeg blir altså så irritert på meg selv, og så setter angsten. Og blir det gjort noe mer da? Neida, det gjør ikke det, heller mindre.

Store kleshauger på golvet på soverommet. Papirbunker så høye som bare det. Og der går jeg, ser på det..og snur ryggen til.

Har dere der ute noen gode ideer til hvordan jeg kan snu denne usunne trenden så er jeg dere evig takknemlig.