Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

fredag 26. februar 2016

Interiør

Har lyst til å vise fram litt fra huset her, nå ser rommene noenlunde ryddige og greie ut.

Gamle engler

Valentinsgave til oss i år

Masse hjerter her

Lampe over stuebordet

Den gamle sjenken, stedet for litt familieminner

Gamle syredskaper

Kjøkkenvinduet

På trammen


Gjesterommet

Blårommet


Gammelt kamera etter mamma og pappa

Gjesterommet

Geocaching og abstinenser

Her i traktene er vinteren lang, spesielt når vi driver med geocaching. Ser logger fra andre kanter av landet som er mer vårlige enn herover, og må jo innrømme en smule misunnelse rett og slett.

Hva gjør man da, når de verste abstinensene kommer over en? Jo, planlegger turer og egne utlegg.

Vi har en to-tre langturer å se fram til, samt mange korte som tas litt mer på impuls. Og så sitter jeg her i godstolen da, og lager beskrivelser til vårens og sommerens utlegg. Det er så mange steder og historier som fortjener en cache, så lokalhistoriekunnskapene blir skikkelig oppdatert, det kan jeg love. Og vi holder oss bare i egen kommune, kanskje bare litt utenfor.

Sommerens store langtur går til Rogaland og planen er å få med oss alle kommuner i det fylket, gleder oss spesielt til Utsira og Kvitsøy,jeg har bodd 12 år i fylket, men her har jeg altså aldri har vært før. Men før dette blir det en tur til Steinkjer-området, samt til Oppdal/Sunndalsøra.

Vet ikke om jeg har noe fastsatt mål, men vi jobber mye med 360-graderen, og har selvfølgelig den i bakhodet når vi planlegger turer. Kanskje passerer jeg 1000 funn i år, det hadde jo vært en fin milepæl. Ellers tar vi det mye som det kommer.

Når det gjelder kortturer er vi i den heldige situasjon at vi bor slik til at vi i løpet av 2-3 timer kommer langt av gårde, vi rekker faktisk til Dovre/Lesja, Oppdal, Røros, Rendalen, Engerdal/Trysil, Åmot/Elverum, Glåmdalen, Hedmarken, Lillehammer/Gjøvik, vestover til Skjåk, og Valdres. Her er det nok å ta av og vi blir nok sikkert aldri ferdig heller.

Jeg lover å komme med reportasjer når vi er ute og farter, første gang neste helg.

Vi høres!

Geocaching