Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

onsdag 4. februar 2015

Ryddemani

Jeg må si jeg er litt stolt av meg selv når det gjelder rydding hjemme.

I går gikk jeg løs på tekster og noter, og fikk gått gjennom en eske med permer fra kjelleren.
Jeg har også en eske med sangtekster som må systematiseres inn i permene, denne skal jeg ta i morgen. Kanskje får jeg også tid til å systematisere tekster og noter på PC'en, slik at jeg har alt à jour. Det er målet for denne uka.

Dagen i dag startet med et besøk på legekontoret, for å få tatt blodprøver, må jo sjekke skroget en gang i blant. Svar får jeg vel hos legen neste uke.

Resten av dagen og kvelden tilbringer jeg på jobb og korøvelse med Mikaelskoret, og det gir energi.

I morgen kan jeg sove litt lengre, jeg har byttet fridagen min for å kunne være med sønnen og se på en leilighet. Datteren har fortalt en hyggelig nyhet......Uansett, det er så koselig å ha voksenkontakt med dem, begge har flyttet ut og det blir en annen og bedre kontakt. Balansen mellom nærhet og avstand er viktig.

Og så har jeg startet på et par andre småting, finner alltid plass til noe mer....men det kan jeg fortelle om en annen gang.

Og sånn går no dagan.......