Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

mandag 6. oktober 2014

Aahhhh"Kan du smile gjennom tårer, når din drøm blir knust til støv?
Kan du atter skimte våren gjennom høstens gule løv?
Kan du gjemme sorg og smerte,
spott og urett, hån og svik,
uten bitterhet i hjertet,
er du meget, meget rik."
(Ukjent)

I helgen har vi hatt besøk av datteren, og det har vært så koselig. Hun inspirerer meg alltid til å se de positive tingene. Før hun kom på fredag var det noe som satte meg i gang, og jeg fikk ryddet og vasket mange rom i huset. Og det har vært så nydelig å ha det så ryddig, en situasjon jeg ikke har vært i på flere måneder.

Så nå skal jeg prøve å holde det slik, fordi det skaper sånn ro i sjelen. Og det bedrer også nattesøvnen. Og sist men ikke minst, det inspirerer til å rydde opp på de andre rommene som gjenstår. Og til å pynte opp. Og da skal jeg stå på kravene og få gutta i huset til å holde det ryddig etter seg. Brødsmuler skal bort, kopper og glass skal inn i oppvaskmaskinen, og alt i kummen skal vaskes og settes til tørk. Det skal støvsuges en gang til i uka, utenom det jeg gjør, og alle skal holde orden på sine ting, dvs at det ikke skal ligge å slenge noe rundt omrking. Og det skal ikke forventes at det er jeg som rydder, alle må ta sitt ansvar.

I dag skal jeg kjøpe meg en blomsterbukett, og jeg skal få ordnet og dillet mer på blårommet, som var hennes gjesterom for helgen. Mannen skal få bære opp de blå tingene.

Denne uka er det høstferie, og jeg skal starte jobben med å legge følelsene ut på utsiden, legge sjela mi i det jeg gjør. Dette er viktig når det skal formidles sanger og dikt. Jeg skal også ha stua på mine premisser tirsdag, torsdag og søndag.

Åååååå så herlig det skal bli.

Håper du har en god mandag og at du klarer å oppleve verden positivt!