Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

tirsdag 6. januar 2015

Cachetur til Elverum 2.1.15

God tirsdag alle gode.

Det er tirsdag og tid for fotoreportasje, denne gangen fra en ærendetur til Elverum, hvor vi fant ut at vi skulle logge noen cacher samtidig. Siden det er vinter måtte de være forholdsvis enkle å finne, og de måtte også ligge nær kjøreruta vår, for vi hadde ikke allverdens tid.

Så da ble det funn langs RV 3 fra kommunegrensen Åmot/Elverum og rundt industriområdet Grundsetmoen.
Når vi cacher, er det stort sett min mann og jeg som er ute sammen, med brukernavn LarsET og Wenche5050, om det skulle være noen som leser dette og skulle komme til å kjenne igjen navnene i loggene.

For dere som ikke vet hva geocaching er, anbefaler jeg å lese mer inne på Geocaching. Vi anbefaler også ca 40 cacher lagt ut av oss fra Koppang nordover til Atna, og videre gjennom hele Sollia til Folldalsgrensen.

Mørkekjøring, GC4AJ44


Strandfossen, GC1XWB6
Vi fant også Kreosottomta GC3D729, Norgesboksen 50 cacher - Elverum GC51X8C, X-Mjøs #22 Grindalsmoen GC5GYET og Park Auto GC584PE. Numrene bak navnene er den unike koden hver cache får i systemet når den legges ut.

Det var 3 cacher vi ikke fant, Grundset skole GC3EPN8, og Bestefar Hans GC4RRNW. Disse kommer vi tilbake til ved en senere anledning, var forresten utrolig flotte historier i tilknytning til disse. 

Det er mange grunner til å holde på med dette, spenningen med funn og logging, lokale historier, trim og det å komme seg til steder vi ellers ikke hadde funnet på å besøke. Og for min del, muligheter til å ta flotte bilder i naturen.

Denne hobbyen anbefales på det varmeste for alle, det er ulike vanskelighetsgrader på funnsted og terreng, og det finnes mange spennende cachetyper.