Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

fredag 19. oktober 2012

Sånn blir rammen

Hei alle fine,

en liten sneak peak av rammen rundt den delen av stua vår hvor sofaen skal stå. Dere husker kanskje hvordan det så ut før:Grunnarbeidet har tatt mye tid, fjerning av tapeter og teppe, spiker og alt unødvendig. Sparkling og grunning. Utenfor venstre bildekant var det en gammel parafinovn, den blir nå byttet ut med parafinovnen som sto på kjøkkenet. På pipa var det 4-5 lag med tapet, og noe satt så hardt at det måtte løsnes med vann.

Fargevalget har vært ganske enkelt - veggene er malt i en lys gråblå fargetone, dette er en rest som vi hadde stående som passet godt inn, så jeg har ikke navnet på fargen. Taket og vinduene er hvite, gulvet er malt med Jotun Oxan golvmaling i fargen "Regnsky" og listene er malt med Jotun Lady, farge "Aladdin".

Her er en liten titt inn.
Jeg klør virkelig i fingrene etter å sette i gang med innredningen. Det skal bli så utrolig herlig.

Den delen av stua som skal brukes som spisestue, har de samme fargene som nevnt ovenfor, bortsett fra veggene som er malt med Jorun Lady i fargen "Dråpe". Men her har vi litt igjen altså:Det er mye som har blitt med hjem fra bruktbutikkene i sommer og høst, noe av det viser jeg her, kjøpt på gjenvinningsstasjonen på Koppang, hvor du selv kan by på varene, så for kr 100 fikk jeg med meg alt dette og litt til:

Dette er deler av en gjerdesag som man kunne skråskjære lister osv med, jeg tror dette kan bli en flott hylle et eller annet sted.

En bærplukker som kan bli fin å ha post i, kanskje julekort til jul.

To fine kubbelysestaker, jeg vet sannelig ikke hvilken farge de skal få, men de kan alltids få være mørke en stund.

Fint stettfat.

En gammel parafinlampe, kanskje den kan gjøres om til en ordentlig lampe...?


Min kjære lurer nå fælt på hva denne gærne dama skal med alt "skrotet" (= "skatter" i mine øyne), men han får vente å se, kan hende han synes det er fint allikevel når det kommer til stykket. Hehe..........