Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

lørdag 15. september 2012

God lørdag!

Tenkte jeg skulle vise noe av det som ble med meg hjem fra handleturen i går, alt er kjøpt på Europris.


Et par deilige tøfler i grått pusestoff, som skal bli gode å ha til vinteren, vi bor tross alt nesten på fjellet.2 stk superherlige lyslykter, en stor og en liten. Jeg har hatt lyst på sånne lenge, men det har aldri blitt noe kjøp. Her var de, de er svarte med skimmer av hvitt på. Nyyyydelige spør du meg. De skal tennes og lyse opp på trappa vår i kveld.

Til slutt et glimt av rognebærbuketten som endelig er innendørs etter mange års ønske om dette.


Bekledningen til syltetøyglasset ble for liten (passer til et annet, sikkert), så jeg må strikke en større til det glasset jeg hadde planlagt den til. Så her sitter jeg, blogger og strikker og drikker kaffe.

Her blir kvelden ellers feiret med pizza, øl/vin/brus (det er valgfritt). Ferdiglaget pizzabunn, med hjemmelaget fyll, blir so hjemmelaget det. Av erfaring vet jeg at den er god.