Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

søndag 15. februar 2015

Fastelavn


En ny dag - enda mer feiring - fastelavn

Fastelavn eller fastelaven betyr egentlig kvelden før fasten og er dagen som tradisjonelt åpnet den kristne fasten. I Norge blir fastelavn markert med pyntede bjørkeris og fastelavensboller med krem og syltetøy. Norske Kvinners Sanitetsforening har solgt de tradisjonelle fastelavensrisene siden 1952. Fastelavn er ofte knyttet til karnevalsfeiringen i Norge. 

Vi har spist fastelavnsboller til kvelds, dekorert etter eget hode. Jeg er vant med melis på toppen. Istedenfor ble det krem og kakestrøssel. Godt var det og artig med litt egen vri på sakene.Jeg har forresten lagt inn nedtelling til Sommerkorskolen i uke 30. Håper virkelig jeg kommer meg dit.


Ha en nydelig søndagskveld alle fine.