Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

tirsdag 12. februar 2013

Tirsdag for n'te gang

Uuuuuææææææææ, jeg har klart å sette tlf, først i flymodus, deretter skulle jeg bevisst taste feil kode for å få fram PUK, fordi jeg hadde glemt PIN. Men....det er da ikke mulig å aktivere skjermen så jeg får tastet inn PUK.......det er da jeg har mest lyst til å hogge'n i to.......noen som har gode råd...for......Huawei (huåhei).... skjønner det er tirsdag i dag.......
 
Jeg har begynt å innstille meg på tirsdager nå........kanskje det er en test i utholdenhet, å holde ut motgang.......som regel løser det seg jo, og vi har fått tips om noe vi kan prøve da for å låse opp igjen simkortet.
 
 
Men det lyser jo mest gleder mot en da, vi hadde en fantastisk bra korøvelse i går, det gir stor glede å mestre dette med direksjon, innlæring av nye sanger og klare å få koret gjennom.........Så nå er vi klare for sang i kirken under vielsen.
 
 
I dag har min gode, snille bestefar bursdag, han blir hele 99 år, ingen smågutt lengre altså. Vi skal feire han i dag, han liker så godt at det kommer besøk til han. Gratulerer så mye med dagen!!
 
 
Og så kommer jo min kjære nedover, det er alltid veldig hyggelig.......
 
Ha en flott dag videre!!
 
Klem fra Wenche