Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

tirsdag 25. februar 2014

Confusion

Det er en mening med alt som skjer, alt faller på plass til slutt.

Bilde: (¯`✻´¯)░N░I░C░E░ ♥°*”ƸӜƷ˜”*°♥ 
`*.¸.*✿ღ✿ღ.¸¸♥// (ˆ◡ˆ)\\♥

Gode og mindre gode dager, uansett skjer alt av en grunn, vi skal få lærdom i livet.Intensiven


Når krisen er maksimal, må den minimeres med en hestekur, rett og slett.

Jeg skal nå teste det som kan kalles for "Intensivdietten". I 10 dager framover skal jeg spise 6 måltider om dagen, og det er en ganske stor kostholdsomlegging. Men jeg skal klare det har jeg funnet ut, 10 dager er ikke så lang tid.

Neida, den er ikke egenkomponert, og de som leser her og vil kan jo følge den. Jeg kommer tilbake med oppdateringer hver kveld om hva jeg har spist og om jeg har fått til av trening osv.

Da ønsker jeg alle en fin morgen og håper at dagen blir god for dere alle.
Bevissthet

“I don't believe that consciousness is generated by the brain. I believe that the brain is more of a reciever of consciousness.” 
― Graham Hancock
I dette innlegget som jeg fant i bloggen Awakening Times, her, kan man lese om den nye bevisstheten vi er på vei inn i.

For meg gir dette merkbare utslag, jeg er høysensitiv for alle slags signaler, positive som negative, og setter inn tiltak deretter, til jeg kjenner at kroppen er i balanse igjen. Spesielt er det negative signaler som uoverensstemmelser, høye stemmer, innblanding, som sender meg av gårde, inn til mitt indre sted. Og der kommer jeg ikke ut fra før kropp og sjel har roet seg. Jeg kan allikevel håndtere ubehagelige ting på en annen måte enn før, ved at jeg tar tyren ved de berømmelige hornene. Det viktigste er at jeg får ta ting i mitt tempo og at jeg har rolige omgivelser. Først da kjenner jeg gleden sprudle i kroppen.

Jeg føler jeg er en gammel sjel i denne verden, men kanskje ennå ikke på nivå med de som kan sette ord på signalene fra Universet. Jeg får dem jeg også, men får ikke tydet dem, og heller ikke får jeg hjulpet andre i særlig grad med dem. Kanskje er det engang slik at jeg nå skal lære å hjelpe meg selv.

I mitt neste liv kan det hende at jeg også kommer andre til unnsetning, dersom det er meningen. Vi får se hva gjenfødelsen bringer.

Jeg ønsker for alle mennesker her på denne Jorda at vi alle skal få størst mulig lærdom fra vårt eget ståsted, til beste for enkeltmennesket og hele menneskeheten.

Lytt, se og kjenn hva det gjør med deg.
Målsetting

Her er målsettingen:

My Current Weight
My Goal Weight
ETTERPÅ
Jeg har tenkt jeg skal bruke ca et halvt år på 10 kg, hvilket skulle tilsi at jeg skal ned 10 kg innen 1.9.14, med delmål 5 kg innen 1.6.14. I midten av juni er vi bedt i bryllup så da kan jo premien være en ny kjole. 

Jeg begynner med trening også etterhvert, med en times økt en gang i uka. Jeg skal tråkke på sykkelen hver kveld det er et favorittprogram på TV som sendes rimelig tidlig på kvelden. Kanskje blir det svømming, og rolige gåturer så snart det er bart på veien. På grunn av et kne som ikke må slås opp igjen, så begrenser det litt.

Til slutt vil jeg bare si at jeg ikke kommer til å nevne utgangsvekten min her, den er altfor høy, la meg bare si det slik. Så kan jeg heller nevne resultater og mål underveis, det er mye hyggeligere.