Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

tirsdag 20. mai 2014

Uke 1 unnagjort.......og litt om målsettinger

Da er uke 1 unnagjort med kostholdsendring. Jeg er i grunnen fornøyd med det jeg har prestert, litt "kos" har det jo blitt, i og med at 17. mai var innbakt i denne uka. Treningsmessig har jeg følt at lysten til å bevege meg har kommet tilbake, men det er klart at det er tungt i starten. Men med en aktiv ernæringsspesialist på nakken så slipper jeg ikke unna.

Målsettingen er nå et visst antall kilo over to år. Det er mange kilo før matchvekta er innen rekkevidde, men jeg er bare nødt til å gjøre dette på grunn av helsen.

Veiing og måling vil foregå en gang i måneden, og det er da noen uker til ennå, men det blir utrolig spennende å se resultatene av det jeg har startet på.

Jeg skal oppdatere dere regelmessig på hva som skjer, men hvor mye utgangspunktet var og hvor mye målet ble satt til, ja se, det skal jeg konkretisere når 2 år har gått.

Jeg ønsker meg lykke til!