Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

torsdag 3. mai 2012

Må gjøres

I dag tenkte jeg at jeg skulle legge ut resten av bildene fra huset vårt, bilder som er tatt fra salgsannonsen som lå ute på Finn.

Det er ikke alle rommene vi trenger å gjøre så mye med, men noe småtteri må til.


Her ser dere den ene delen av stua, kanskje det rommet det må gjøres mest med, her skal teppet på gulvet bort, samt alle de ulike materialene på veggene. Alt skal males i en nyanse av tilnærmet hvitt. Hva slags golv som ligger under teppet vet vi ennå ikke, men jeg har en følelse av at vi finner et fint tregolv som kan slipes og lakkeres/males. I denne delen blir det spisestue. Vi kommer foreløpig til å bruke de møblene vi allerede har, men har selvfølgelig begynt jakten på inspirasjon.


Her ser dere den andre delen av stua, hvor det blir sittegruppe og TV.


Hovedsoverommet, bort med teppet, male sengen og vips så kan vi overnatte.


Soverom 2, det samme her, her kan gjestene flytte nesten rett inn.......


Her er rosinen i pølsa, et ordentlig kammers, nydelig i hvitt og gråblått (bortsett fra teppet da.....)......her
florerer planene for innredning allerede.

Kjøkken og bad har vi ikke noe bilde av, kjøkkenet kan foreløpig være slik det er. Badet skal vi prøve å få malt lyst, mørkebrune vegger er ikke akkurat vår stil.

I tillegg til 3 soverom oppe, så er det 3 store kott, som også skal få sin plass i huset. Men det får komme etterhvert.

Kjenner at det skal bli godt å ikke være arbeidsledig med det første........Drømmelivet i dalen har begynt!

Klemmer fra innreder inn spe......