Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

tirsdag 11. mars 2014

Nytt kapittel

Jeg blar om en side i boka. Et nytt kapittel starter nå, en ny periode, hvor jeg skal klare meg uten alle som har guidet meg før.

Nå er det kanskje jeg som må være den som tar de rette avgjørelser, som lar livsvalgene være kloke og gode.

Vi teller ned mot bisettelse, det skal bli en vakker stund i kirken, med gode minner i sorgen, og glede midt i alt strevet.

Jeg må få rette en stor takk til deg, min kjære, for den hjelpsomheten og støtten, og ikke minst klokskapen du har vist denne tiden. Du viser virkelig fram at du er et grunnfjell for meg, som jeg kan lene meg mot når ting blir vanskelige. Det betyr utrolig mye å ha en armkrok å ty til, et varmende ord og en klem når uroen herjer. Gjennom dette kan jeg samle krefter og være en støtte for våre barn, og også fylle på min krukke.

Elsker deg høyere enn du aner!