Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

torsdag 21. februar 2013

Tea for two

Ja, her har jeg funnet ideen til plassering av te og kanne/kopper. Bildet har jeg funnet på bloggen "Mitt herlige mammaliv"Teboksen har jeg, ikke maken selvfølgelig, det er ikke det som er poenget. Tekanne har jeg også, og kanskje et par lysestaker. Men brettet det har jeg ikke, så det får jeg gå på jakt etter, og så kunne det jo hende jeg kunne slå til med tekanne og krus fra PIP.......Men inntil videre skal jeg alltids klare å oppdrive noe jeg har fra før og som kan brukes inntil videre.

Var ikke dette fint?

Ha en flott torsdagskveld alle fine.

Klemmer  fra


WenChe

Inspirasjon

Først skal jeg gjøre unna et bryllup, men nå har jeg begynt å tenke litt på vår og jeg merker at det er lett å bli inspirert om dagen. Disse lysestakene synes jeg er eksepsjonelt fine:

Bildet er hentet fra bloggen "Stabbursbua":


Nå er det ganske typisk meg å ligge en del etter når det gjelder nyheter og det å falle for ting. Men det har seg altså slik at Green Gate og Pip (kremt, der ser dere hvor lite jeg vet, Pip er visst et Green gate servise, tjihii) er mine favoritter når vi skal inn i våren med mere farger, og jeg er helt overbevist om at det ville gjort seg på kjøkkenet. Hint hint.


 
GreenGate Lattekop - Amy Pale Blue

Og så er det Lene Bjerre da....sukk!!


Og ikke minst Lisbeth Dahl:

Det er lov å drømme, kanskje til og med sende ut en bønn til Universet om å få......;-)