Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

fredag 22. november 2013

Amazing


Her sitter jeg en tidlig lørdagsmorgen, og tenker på gårsdagens attitude.......vel i dag er det noe helt annet, og jeg sier til meg selv at jeg tross alt er bra nok. ;-)



Drama queen




I går følte jeg meg som en skikkelig drama queen.......er jo helt vanvittig hvordan denne dama kan styre og ordne med alt hun egentlig ikke skulle stikke nesa borti.

Må le litt av meg selv, hadde jeg sett meg selv utenfra, hadde jeg sikkert trodd at det hadde klikka helt.

Jeg snakker om kjøring altså, vi burde hatt et skilt det står "Er det du eller jeg som kjører?" på. Dere husker kanskje disse gamle, små plastskiltene som kunne settes på dashbordet. For som passasjer, føler jeg ofte at jeg kjører mer enn den stakkars mannen min som skal manøvrere mellom tutende biler og syklister i bynære strøk.

Heretter skal jeg sette klesklype på munnen og stille avspilleren på lydløs. Så skal vi se hvordan det går.

Om det går bra, nåh, det vet man da ikke, da må mannen stole på seg selv....hihi.......