Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

lørdag 23. mars 2013

Tribute to the children

Da er tiden inne til å "celebrate our children".......

Eskil, hemmelighetsfulle stesønnen, som ikke holder alt hemmelig. Du er en herlig gutt, snill og god med forbarmelse over en fortvilt stemor som hadde mistet mobiltelefonen sin. Du er snill og god og en fantastisk fotograf. Dessuten burde du fullføre tegningene dine, og utnytte ditt musikalske talent......

Og du elsker Harley Davidson, jeg får bestille plass den dagen du får deg din egen, da skal stemor sitte bakpå og være eksosrype.

Iselin, min kjære gode, rastløse datter, snuppejenta med uro i sinnet. Du er også et musikalsk talent, ta opp igjen felespillinga di, du er en racer. Og hvorfor er det ikke du som innreder mitt soverom?? Og kjære deg, strikkepinner og heklenåler og malerpensler, og jeg vet ikke hva, la kreativiteten flomme, du er jo DER.

Kristoffer, minstemann, hemmelighetsfull men meget galant, det har mamma fått som kommentar fra flere hold......du sier ikke så mye, men det du sier treffer........og jeg forstår at du jobber jevnt og trutt og bra. Du er og en kreativ sjel, du jobber med en bok......ååååå, fortsett med det.....og du er herlig å snakke med, så fornuftig og koselig, det gleder mammahjertet. Minstemann må alltid ha litt ekstra vettu.

Vi er veldig stolte av dere, alle tre, dere er selvstendige på 3 ulike, unike måter, ja, dere legger beslag på tiden, men det er verdt hvert sekund, dere er barna våre, de vi aldri fikk sammen, men allikevel våre, dere har et hjem her i drømmedalen..........alle tre, velkomne, det er ikke forskjell på dere.......